زمین سبز

راه حلّهائی برای آلودگی پلاستیک

زمین سبز

راه حلّهائی برای آلودگی پلاستیک

اثرات جانبی مصرف الکل و تمرین روحی سه مرحله ای برای غلبه بر اعتیاد به آن

 

یکی از نوشیدنیهای دارای جزء بالای « تاما » الکل است که انرژیهای سیاه محیط را به شدت، جذب می کند. ( جهت آشنائی با اجزاء پایه هستی « ساتوا »، « راجا » و « تاما »، به مقاله « اثرات مخرب استفاده از رنگ سیاه، بر رشد معنوی افراد »، مراجعه شود. ) با نوشیدن الکل، این انرزیهای سیاه وارد بدن فرد، شده و حلقه ای از انرژیهای سیاه در اطراف ذهن فرد، تشکیل می گردد که این حالت، فرد را بیشتر مستعد حمله توسط ارواح یا اجداد درگذشته، می سازد. انسانها تا زمان حیاتشان در این دنیا، فرصت دارند خود را از رفتارهای اعتیادگونه مختلف؛ از جمله مصرف الکل، رهائی بخشند. در غیر این صورت، پس از مرگ، علاقه آنها به ادامه رفتارهای قبلیشان، در مرکز علاقه ها و تمایلات در ذهن ناخودگاه، باقی مانده و آنها تلاش می کنند با تحت تسخیر قرار دادن افراد دیگر، به ارضاء تمایلات خود، بپردازند. افرادی که علاقه به مصرف الکل داشته و به مصرف آن، می پردازند با ایجاد حلقه های انرژیهای منفی در اطراف ذهن خود، شرایط را برای این گونه ارواح، آسان می سازند. آنها نه تنها از طریق این افراد، به ادامه رفتارهای اعتیادی خود، می پردازند؛ بلکه آنها را به رفتارهای خشونت آمیز علیه خانواده و جامعه، تشویق می نمایند و به این ترتیب، نظم موجود در خانه و جامعه را از میان می برند.

اعتیاد به شکل نابهنجار استفاده از مواد که منجر به اختلالات و مشکلات مهم کلینیکی، شده و سه یا بیشتر از سه مورد از موارد ذیل را که در یک دوره زمانی 12 ماهه، به طول می انجامد، شامل می شود اطلاق می گردد: 1- مواد اغلب اوقات، به مقادیر زیاد یا برای مدتی بیش از زمان مشخص شده، مصرف گردد. 2- تمایلی شدید؛ ولی تلاشی ناموفق برای قطع یا کنترل مصرف مواد. 3- صرف زمان فراوان جهت فعالیتهای لازم برای به دست آوردن مواد؛ مثل ملاقات کردن پزشکان متعدد یا مسافتهائی طولانی را رانندگی کردن و ...، استفاده از مواد؛ مانند کشیدن سیگار به صورت متوالی و نیز، انتظار برای از بین رفتن اثرات ناشی از مصرف آن. 4- رها کردن یا کاهش فعالیتهای مهم اجتماعی، شغلی و ... به دلیل سوء مصرف مواد. 5- ادامه دادن به مصرف مواد؛ علیرغم علم به این موضوع که استفاده از آن، باعث ایجاد یا افزایش مشکلات روانی، فیزیکی و ... خواهد شد

اعتیاد به شکلهای متفاوتی در دنیا، مشاهده می شود؛ ولی 5 شکل رایجتر آن در ایالات متحده آمریکا، اعتیاد به الکل، کشیدن سیگار، مصرف مواد مخدر، پرخوری و قماربازی می باشد که سالانه هزینه های هنگفتی را به صورت هزینه های درمانی و از دست دادن عملکرد شغلی و ...، بر دولت و جامعه آمریکا، تحمیل می کند. مصرف الکل عامل 30 درصد تجاوزات جنسی، 33 درصد سرقت از منازل و 50 درصد جنایات خیابانی در انگلستان، می باشد. همچنین، یک مورد از هشت فوت در افراد زیر 25 سال استرالیا، مرتبط با مصرف الکل، است. اینها تنها گوشه ای از تأثیرات مرگبار سوء مصرف مواد و اعتیاد را، در سطح فردی، خانوادگی و اجتماعی، نشان می دهند. بر اساس آمارهای منتشر شده، نرخ موفقیت در ترک اعتیاد - در شکلهای مختلف آن - بسیار پائین و بازگشت به اعتیاد پس از ترک آن، بسیار بالاست.

هدف از زندگی، کامل کردن سرنوشت و رشد روحی انسانها جهت شناخت خداوند، می باشد. افراد معتاد زمان، پول و انرژی خود را هدر داده و آن را صرف اعتیاد خود می نمایند که این مسئله سبب دور نگاه داشتن آنها از هدف اصلی زندگی، می شود. دولتهای مختلف سرتاسر دنیا، سالانه بودجه های زیادی را به مبارزه با اعتیاد، اختصاص می دهند؛ با این وجود، موفقیتی در این باره، حاصل نشده است. به همین جهت، خانواده ها و جامعه نیز، باید در این چالش، سهیم گردند. اگر جامعه در راه رشد روحی خود، گام بردارد، جهان مکان بسیار متفاوتی نسبت به دنیای فعلی، خواهد بود.

بر خلاف بسیاری از بیماریهای رایج؛ از جمله مرض سل که دلیل مشخص ( میکروب ) و شیوه درمانی تعیین شده ای برای درمان آن، وجود دارد، هیچ اتفاق نظری در رابطه با دلائل اعتیاد و شیوه های درمانی آن، در دست نیست. بر اساس یک تحقیق، بیش از 43 تئوری در رابطه با دلائل اعتیاد به مواد شیمیائی و حداقل 15 روش برای درمان آن، وجود دارد. همین مسئله باعث بروز مشکلاتی در علوم مدرن، در پیشگیری و درمان اعتیاد به انواع رفتارهای اعتیادگونه، شده است؛ اما وسعت جهان شناخته شده در مقابل بعد روحی نامرئی، یک به بی نهایت است. بر اساس تحقیقات روحی انجام گرفته توسط افراد دارای حس ششم پیشرفته، مشخص شد 40 درصد مشکلات اعتیاد به دلائل روحی؛ از جمله تسخیرشدگی توسط ارواح یا اجداد درگذشته ای که سعی در ارضاء تمایلات خود به مواد یا فعالیتهای اعتیادآور، از طریق افراد معتاد، دارند، برمی گردد. البته این میزان به طرز قابل ملاحظه ای، قابل افزایش است؛ چرا که این امکان وجود دارد عامل به وجودآورنده اعتیاد در ابتداء، دلائل روانی یا فیزیکی بوده؛ ولی در ادامه، نیروهای منفی موجود از این نقطه ضعف شخص، استفاده برده و فرد را تحت تأثیر قرار دهند. 30 درصد دیگر اعتیادها، به دلیل وابستگی فیزیکی و 30 درصد باقیمانده نیز، به دلائل روانی یا منیت شخص، می باشد. از آنجائی که علت درصد بالائی از موارد اعتیاد را دلائل روحی تشکیل داده و از طرفی، در پیشگیری و درمان آن، تنها به جنبه فیزیکی و روانی قضیه، پرداخته می شود، موفقیت حاصل از چالشهای انجام گرفته برای مقابله با این موضوع، بسیار پائین است. در نتیجه، برای رسیدن به هدف، توجه به درمانهای روحی، از اهمیتی خاص، برخوردار است.

دلائل روحی اعتیاد از قرار ذیل، هستند: 1- سرنوشت: اعمال انسانها یا خارج از کنترل و تحت تأثیر تقدیر و یا کاملا تحت اختیارشان، می باشد. در دوره فعلی، 65 درصد اعمال ما مقدر شده و 35 درصد باقیمانده نیز، با اراده، انجام می گیرند. در مورد اعتیاد، عامل تقدیر سهم بالائی را در برمی گیرد؛ چرا که حوادث دخیل در شکل گرفتن آن؛ از جمله تولد، حوادث مهم زندگی و مرگ، 100 درصد از قبل، مقدر گشته اند. تشخیص اینکه اعتیاد یک شخص از تقدیر وی، ناشی می شود یا خیر تنها توسط قدیس یا فردی با حس ششم پیشرفته، قابل درک است. ممکن است سرنوشت این طور برای فرد، رقم خورده باشد که از طریق اعتیاد و وابستگی به عملی، درد ناشی از آن یا زندگی پائینتر از سطح استانداردی را تجربه کند. 2- گناهان: یک فرد معتاد احتمال دارد در زندگی، نسبت به کارهای ثواب، گناهان بیشتری را مرتکب شده باشد و در نتیجه، برای جبران گناهان خود، مجبور خواهد بود دردها و مشکلات حاصل از اعتیاد را تحمل نماید. 3- اجداد درگذشته: ممکن است افراد اجداد درگذشته ای داشته باشند که در زمان حیاتشان روی زمین، به ماده یا فعالیتی، اعتیاد داشته اند. برخی از بازماندگان این اجداد درگذشته، حساب بده - بستان بالائی با آنها، دارند. آنها که اکنون، صاحب جسم اتری هستند و نه فیزیکی که بتوانند با آن، به ارضاء تمایلات خود، بپردازند، از حساب بده - بستان میان خود، بهره برده و با واسط قرار دادن بازماندگان خود، به مصرف مواد و کسب لذت ناشی از آن، می پردازند. 4- زمان: اوقاتی در زندگی افراد، وجود دارند که فرد از لحاظ روحی، بیشتر مستعد ابتلاء به اعتیاد، می گردد؛ به طور مثال، زمانی که شخص تمرینات روحی خود را کنار گذاشته، گناهان بیشتری را مرتکب شده یا منیت بالاتری دارد. 5- رشد روحی اشخاص: افراد دارای سطح روحی پائین استعداد بیشتری دارند که مورد حمله ارواح، قرار گیرند. بسیار نادر است شخصی تمرینات روحی مستمر و مطابق شش اصل اساسی تمرینات روحی را انجام داده و معتاد شود. 6- علاقه و میل به اعتیاد: فردی که علاقه شدیدی به یک ماده یا عمل اعتیادآور، دارد بیشتر مستعد تسخیرشدگی توسط ارواح، می باشد. 7- سطح روحی والدین: به هر میزان سطح روحی والدین بالاتر باشد، کمتر احتمال دارد جنین هنگام برقراری رابطه یا حاملگی، تحت تأثیر انرژیهای منفی واقع شود.

طبق تحقیقات روحی صورت گرفته، تقریبا تمامی تسخیرشدگیهائی که توسط ارواح، جهت ابتلاء فرد به اعتیاد، ایجاد می شوند از دوره جنینی، آغاز می گردند. احتمال بسیار کمی وجود دارد ارواح در دوره بزرگسالی، فردی را به سمت اعتیاد، سوق دهند. علت آن است که در دوره جنینی، فرد بیشتر مستعد حملات ارواح می باشد. به هر میزان سطح روحی والدین یا جنین پائین باشد، راحت تر تحت تأثیر حملات ارواح یا اجداد درگذشته قرار می گیرند. شیوه تحت تأثیر قرار دادن فرد از دوره جنینی، جهت سوق دادن وی به سمت اعتیاد، از قرار ذیل، می باشد:

مرحله اول: حتی قبل از بارداری؛ یعنی زمانی که والدین فرد در حال برقراری رابطه، هستند، جسم اتری اجداد درگذشته یا ارواح از طریق واژن، وارد شده و کل رحم را با انرژیهای سیاه، بارور می سازند. فرایند ترکیب شدن اسپرماتوزوئید و تخمک نیز، با انرژی سیاه، پوشیده است. هر چه سطح روحی والدین بالا باشد، امکان تحت تأثیر قرار گرفتن جنین کاهش می یابد. تمرینات روحی مداوم و دعا قبل از رابطه و در صورت امکان، در زمان برقراری رابطه، به کاهش تأثیرات انرژیهای منفی موجود، کمک می کند. برای مثال، فرد می تواند به ذکر این دعاها، بپردازد: « خدایا! در صورتی که رابطه امروز به بارداری، منجر می شود، این بارداری را با لطف خود، از هر گونه حملات ارواح، حفظ بفرما. این بارداری را ساتویک قرار بده. » حتی اگر فرصت دعا کردن قبل یا در طی رابطه، از دست رفته و حاملگی روی داده است، والدین هنوز می توانند کف دست را روی شکم، گذاشته و به این شکل، دعا کنند: « خدایا! لطفا این کودک را زمانی که به شکل جنین، است با تأثیرات ذکرگوئی، مورد لطف خود قرار بده. لطفا سپری محافظتی از انرژی الهی خود، برای این کودک، ایجاد کن و اجازه فرما زمانی که درون من، مشغول نفس کشیدن در بعد روحی، است، در آگاهی الهی، تنفس کند. » و این کار را به صورت مداوم، در سرتاسر دوران حاملگی، انجام دهند.

مرحله دوم: جسم اتری ارواح یا اجداد درگذشته شبکه ای از رشته های انرژیهای منفی را در سرتاسر رحم، می گسترانند. به این ترتیب، جنین قبل از اینکه رشد کند، به دام می افتد.

مرحله سوم: در هنگام رشد جنین، زمانی که سلولهای ذهنی ای که فرد را در مقابل افعال مضر، محافظت می کنند در حال رشد هستند، این ارواح یا اجداد درگذشته وارد عمل شده و بذرهای افکار اعتیاد را در وی، می کارند. به این صورت، جنین با فکر اعتیاد، بزرگ می شود.

مرحله چهارم: با رشد بیشتر جنین، جسم اتری ارواح یا اجداد درگذشته با جسم جنین، یکی شده و وی را کاملا تحت تسخیر قرار می دهند. در نتیجه، برخی در سنین بسیار پائین، به اعتیاد، روی می آورند. البته این بدان معنی نیست که ارواح یا اجداد درگذشته 15 تا 20 سال انتظار می کشند تا فرد رشد کرده و سپس، از طریق وی، به ارضاء تمایلاتشان، بپردازند؛ بلکه این مسئله شبیه مردیست که آپارتمانها و ویلاهای متعددی را در جاهای مختلف دنیا، خریداری کرده و گر چه ممکن است سالها حتی به آنها، سر هم نزند؛ اما این کار فکر وی را آسوده می سازد تا در صورت نیاز، از آنها استفاده کند. ارواح یا اجداد درگذشته نیز به همین ترتیب، جنین را تسخیر کرده و تا هنگامی که فرد به سن خاصی، برسد، از افراد دیگر، برای رفع نیازهای خود، بهره برداری می کنند. 

از آنجائی که درصد بالائی از اعتیادها منشاء روحی دارند، معالجه آنها نیز، نیازمند درمانهای روحی می باشد. البته باید در کنار آن، به درمانهای مرسوم فیزیکی و روانی نیز، ادامه داد. هر چقدر جزء « ساتوا » در فرد، بیشتر شده و جزء « راجا - تاما »ی وی کاهش یابد، امکان اینکه شخص به سمت تاریکی، جهالت و رفتارهای مضر، حرکت کند کمتر است و این حالت با انجام تمرینات روحی مستمر و مطابق شش اصل اساسی تمرینات روحی، به دست می آید. در اینجا، یک برنامه درمانی روحی سه مرحله ای ارائه شده است که بر پایه تمرینات روحی مستمر؛ به عنوان ابزار اصلی این شیوه، می باشد. به خاطر داشته باشید نیازی به ترک فعل اعتیادآور خود در مراحل اولیه درمان روحی، نیست.

1- ذکر « اوم نامو باگاوات واسودوایا » برای 2 و نیم ساعت. 2- ذکر « سری گورودو داتا » برای 1 و نیم ساعت. 3- قرار دادن پاها داخل تشتی از آب و نمک به مدت 15 دقیقه. این تمرین باید به صورت مستمر و روزانه، پیگیری شود. فرد می تواند جهت راحتی، با چند دقیقه ذکرگوئی در روز، آغاز و به تدریج، میزان آن را بیشتر کرده تا به مقدار ذکر شده در بالا، برسد. چند هفته تا چند ماه نیاز است تا فرد به نتیجه مطلوب، دست یابد؛ اما امکان دارد این زمان طولانیتر شود؛ ولی آن چه که به دست می آید پایدارتر است. تمرینات روحی نه تنها برای غلبه بر اعتیاد، مفید می باشد؛ بلکه در همه جنبه های زندگی نیز، تأثیرگذار است.  برخی منافع آن به شرح ذیل، می باشد: 1- شرایط روانی متوازن. 2- تحمل بالای درد. 3- رشد شخصیتی. 4- مصونیت در مقابل سرنوشت و تقدیر. 5- خیر و برکت. 6- آزادی از چرخه تولد و مرگ. همگام با تمرینات، فرد می تواند شروع به کنار گذاشتن مواد به شکل تدریجی، نماید. در پایان، خاطر نشان می گردد استفاده از هر ذکری که کمک کننده است، امکانپذیر می باشد.